Rezanci z bučkami

Široki rezanci z bučkami.
Potrebne sestavine za široke rezance z bučkami: 50 dag širokih rezancev 30 dag bučk, 20 dag šunke, 3 dcl kisle smetane, 5 dag gorgonzole, nekaj strokov česna, sol, vegeta, olivno olje. Postopek priprave: Preprosto in dobro, narejeno brez velikega truda v kratkem času. V ponvi segrejemo olivno olje in na njem popražimo česen. Dodamo na rezance narezano šunko in pražimo toliko časa, da nekoliko porjavi. Nato dodamo na manjše kocke narezane bučke in pražimo približno 10 minut. Solimo in dodamo dve mali žlički vegete. Dodamo kislo smetano in narezano gorgonzolo. Kuhamo še toliko časa, da se gorgonzola raztopi. Zavremo vodo, ki smo ji dodali ščepec soli in nekaj kapljic olivnega olja, skuhamo rezance, jih odcedimo in prelijemo z omako. Po okusu dodamo jedi parmezan.